Betalingsherinnering

"De Terechte Kronkel" heeft gelukkig vrijwel nooit te maken met mensen die wel een artikel bestellen en ontvangen; maar vergeten te betalen. (En zo hoort het natuurlijk ook!).

Als extra service aan alle klanten heeft "De Terechte Kronkel" de pagina "betalingsherinnering".

Op deze pagina vermeldt "De Terechte Kronkel" ten behoeve van diegenen die meer dan twee maanden betalingsachterstand hebben, nog eens de betalingsgegevens.

Op dit moment is er één klant voor wie dit geldt:

Het betreft dhr. Marten Slikker, Sieversstraat 206, 8442 CG te Heerenveen.

Dhr. Slikker bestelde op 12 juli 2011 enkele boeken van Simon Carmigelt, waaronder zijn zeldzame debuut "Vijftig Dwaasheden"; het totaalbedrag van zijn rekening is 100 euro plus 6,75 euro portokosten.

In het vertrouwen dat Carmiggelt-liefhebbers natuurlijk nooit oplichters kunnen zijn, verzond ik deze boeken (plus nog een bonus-kadootje) op de 16e van die maand.

Ondanks verschillende mails plus een brief (d.d. 19 september) die ik hem zond, mocht ik tot op heden nog geen betaling ontvangen.

Daarom hier ter herinnering aan dhr. Marten Slikker: wilt u zo snel mogelijk 106,75 euro overmaken naar rekening

NL 28 INGB 0005624740 ten name van F. de Jong in Amsterdam?

Bij voorbaat dank!

PS: Het blijkt nu dat dhr. Slikker niet alleen mijn rekening vergat te betalen, maar dat datzelfde geldt bij veel méér boekhandelaren en minstens één uitgever. De meeste ervan zijn in Nederland gevestigd, maar een enkele ook in Duitsland.

Ik heb, nadat ik dit merkte, informatie van veel andere antiquariaten gekregen over de notoire wanbetaling van dhr. Slikker en ik heb in mei 2012 bij de politie aangifte gedaan wegens flessentrekkerij.

Dhr. Slikker is verhoord, heeft bekend en heeft beloofd alle boekhandelaren schadeloos te stellen.

Tot op heden heb ik nog niets gehoord van hem.

© 2011 - 2024 deterechtekronkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel